Your Basket
0 Items0ден.

За Нас

SWISSHOP е место каде што можете да најдете голем асортиман на користени компјутери, лаптопи и монитори во многу добра состојба и по навистина одлични цени. Сите производи се увезени од Швајцарија и ЕУ.

Заедно со продавницата работи и сервис за компјутери. Работиме со квалитетни и оригинални делови со евтина работна рака. Сите наши производи пред да бидат пуштени во продажба детално се испитуваат, тестираат и чистат (внатрешно и надворешно).
Даваме гаранција на хардвер од 6 - 12 месеци.
Сите компјутери се продаваат со инсталиран лиценциран Microsoft Windows оперативен систем или UBUNTU LINUX. За разлика од Linux, Microsoft Windows (XP, VISTA, 7, 8, 10) не е бесплатен оперативен систем и инсталирање на нелиценцирани копии се казнува со закон.

 

Адреса: СвисШоп Доо ул. Невена Ѓеоргиева Дуња 13, 1000 Скопје, Македонија

Телефони: Кисела Вода - 02 614 8119; мобилен: 075 991 771

емаил: swisshop@inbox.com

facebook: www.facebook.com/swisshopSK